Avoimia työpaikkoja

EspooRGB_527.jpg

Espoon rakennusvalvontakeskus hakee vakituiseen työsuhteeseen

Lupainsinööriä 

Haluaisitko hyödyntää osaamisesi ja kokemuksesi uudella tavalla ja aidosti vaikuttaa rakentamisen laatuun? Pidätkö itsenäisestä työstä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa? Haluatko mahdollisuuden seurata alasi kehittymistä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä! 

Espoon rakennusvalvonnan lupainsinöörinä pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Työ on erittäin monipuolista. Valvomme hankkeita pientaloista suuriin liikekeskuksiin ja pääset seuraamaan miten ne etenevät luonnosvaiheista valmiiksi. Työssäsi ja PKS-yhteistyön avulla näet koko alan teknisen kehityksen. Virka on vakituinen ja sijoittuu tekniseen yksikköön. 

Tehtävässä huolehdit oman alasi suunnittelun ja rakentamisen viranomaisvalvonnasta, valmistelet ja teet lupapäätökset oman vastuualueesi alle 2000 m2 rakennusluvista sekä teet päätöksiä työnjohtajista. Toimit myös alueryhmän ja jatkuvan valvonnan teknisenä asiantuntijana. Työssä yhdistyvät monipuolisesti toimistotyö sekä liikkuminen omien vastuualueiden työmailla. 

Tehtäväkokonaisuutta voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. 

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
Tehtävässä edellytetään: Rakennusalan suunnittelu- tai työmaakokemusta. 

Arvostamme: Kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, tietotekniikan hallintaa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taidon. 

Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.

Lue lisää ja hae tehtävää (Kuntarekry) » 

Hakuaika päättyy 17.2.2020

Lisätietoja antaa Kari Pajanne, 09 8162 6640, etunimi.sukunimi@espoo.fi 

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. 

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. 

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. 

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. 

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

 

 --------------------------------------------------------------------------

turku_logo.jpg

Turun kaupungin rakennusvalvonta hakee Sinua

Kaupunkikuva-arkkitehti

Kaupunkikuva-arkkitehti työskentelee rakennusvalvonnassa
erityisesti kaupunkikuvaan merkittävästi vaikuttavien
rakentamishankkeiden parissa. Hänen tehtävänään on
lupavalmistelun ja päätösten lisäksi kaupunkikuvaan liittyvä
kehitystyö ja sidosryhmätyöskentely. Kaupunkikuva-arkkitehti
toimii kaupunkikuvatyöryhmän esittelijänä.
Mitä toivomme sinulta?
Tehtävässä edellytetään arkkitehdin tutkintoa sekä riittävää
kokemusta rakennusten suunnittelusta tai suunnittelun
valvonnan hallintotehtävistä. Lisäksi toivomme innovatiivista
ja aktiivista työskentelyotetta, raikkaita näkemyksiä
ajankohtaisista rakentamisen kaupunkikuvaratkaisuista ja kykyä
yhteistyöhön sekä ammattilaisten että kertarakentajien kanssa.

Lisätietoa, hakuohjeet ja myös muut avoinna olevat tehtävät
löydät osoitteesta turku.fi/rekry Haku päättyy 27.1.2020

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen
yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena
kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen
edistäminen kestävällä tavalla. Turun kaupunki on alueensa suurin
työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää
monipuolisissa tehtävissä. Turun kaupunki on savuton työpaikka.

------------------------------------------------------------------------------------

rovaniemi_logo_fi.gif

Rovaniemen kaupungin ympäristönvalvonnan palvelualueella rakennusvalvonnan palveluyksikössä on haettavana

Rakennustarkastajan virka

Haettavana olevan rakennustarkastajan viran tehtävät koostuvat maankäyttö- ja rakennuslain määrittelemistä kunnan rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä. Rakennustarkastaja toimii rakennusvalvonnan palveluyksikön esimiehenä ja palvelualueen päällikön sijaisena. Tehtävänä on johtaa ja kehittää rakennusvalvonnan toimintaa lupamenettelyssä, rakentamisessa ja rekennetun ympäristön valvonnassa. Toiminta-alueeseen sisältyvät Rovaniemen kaupungin lisäksi myös Ylitornion ja Ranuan kunnat. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viran pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto ja lisäksi riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä (MRA 4§).

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, tietoteknisiä valmiuksia sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalle on eduksi kokemus kunnallisista tehtävistä.

Viran palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.Työ alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry viimeistään 29.1.2020 klo 15.00.

Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voi kirjallisen hakemuksen toimittaa osoitteella: Rovaniemen kaupunki, ympäristönvalvonta, ympäristöpäällikkö Erkki Lehtoniemi, PL 8216, 96101 ROVANIEMI.

Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Erkki Lehtoniemi puh 0400 295 595, etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

---------------------------------------------------------------------------------

Kotka.jpg
Kotkan kaupunki etsii

RAKENNUSTARKASTAJAA

Tervetuloa merellisen puistokaupunkimme uudeksi rakennustarkastajaksi!

Etsimme joukkoomme rakennustarkastajaa, Kotkan kaupungin ympäristöpalveluiden toimintayksikköön 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viihdyt toivottavasti pitkään kanssamme, sillä virka on vakinainen.

Rakennustarkastaja toimii 9-henkisen rakennusvalvonnan palveluyksikön päällikkönä sekä lautakunnan esittelijänä rakennusvalvonnan asioissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu rakennusvalvonnan viranomaistehtäviä.

Rakennusvalvonnan porukkamme on työstään innostunutta, ammattitaitoista ja huumorintajuista väkeä. Työskentelemme kaupungissa, joka on monipuolinen sekoitus merta, satamaa, suurteollisuutta ja valtakunnallisesti arvostettua arkkitehtuuria.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva talonrakennusalan korkeakoulututkinto. Valinnassa arvostamme aikaisempaa kokemusta talonrakennustehtävistä ja rakennusvalvontatehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tietoteknisiä valmiuksia. Yksikössä on käytössä mm. sähköinen lupien käsittely (Lupapiste.fi).

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka 4.211,11 €/kk. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta »

Hakuaika päättyy 31.1.2020

Lisätietoja antaa ympäristönsuojelupäällikkö Heli Ojala, heli.ojala@kotka.fi, puh. 044 7024805 ja
tarkastusinsinööri Kimmo Kovanen, kimmo.kovanen@kotka.fi puh. 0400 556057

Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Kirjallisesti haettaessa mukaan liitetään ansioluettelo ja toimitetaan osoitteella: Kotkan kaupunki/kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA

--------------------------------------------------------------------------------------------
Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi 
Työpaikkailmoituksen julkaisemisesta veloitamme 300 €/ilmoitus (alv. 0 %).
Lähetämme kaikille RTY:n jäsenille erillisen tiedotteen aina, kun uusi työpaikkailmoitus on julkaistu.