Avoimia työpaikkoja

 

 

lahti_kuntarekry_copy.jpgLahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Rakennus- ja ympäristövalvonta

LVI-INSINÖÖRI

Haku päättyy: 30.5.2019 klo 15.00               Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 16.5.2019                          Työn luonne: Kokoaikatyö

Tule LVI-INSINÖÖRIKSI Lahden kaupungin rakennusvalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 17.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. LVI-insinöörinä työskentelet yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 16 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen. 

Rakennusvalvonnan toisena LVI-insinöörinä tehtäväsi koostuvat pääosin rakennushankkeisiin liittyvien ilmanvaihto- ja vesi- ja viemärisuunnitelmien ja asennusten viranomaistarkastuksista. Tehtävääsi kuuluvat myös hankkeisiin liittyvä suunnittelijoiden ja työnjohtajien hyväksyntä, neuvonta ja ohjaaminen. Johdat kohteisiin liittyvät kokoukset ja osallistut sidosryhmätyöskentelyyn. LVI-insinööri auttaa myös rakennusvalvonnan muuta henkilöstöä omalla osaamisalueellaan. 

LVI-insinöörinä saat erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa rakennusalan keskeisenä toimijana niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin rakennusalan viranomaisohjaukseen ja käytännön neuvontatyöhön. Valmiiden prosessien ja modernien työkalujen ympäröimänä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alamme tähdistöä auttamaan vuosittain satoja työmaita rakentamaan uudet talotekniset ratkaisut tai korjaamaan vanhoja niin, että ansiostasi Lahdessa voi jatkossakin elää turvallisessa ja terveellisessä ympäristössä. Toimintasi tuloksia tullaan seuraamaan valtakunnallisesti suurella mielenkiinnolla. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu LVI-insinöörin tutkinto. Tunnet LVI-tekniikan ja -järjestelmien lisäksi myös sähkötekniikkaa, automaatiotekniikkaa ja konetekniikkaa sekä hallitset alaa koskevat viranomaismääräykset. Työssä tarvitaan laaja-alaista suunnittelukokemusta. LVI-insinöörin työtehtävän hoitaminen edellyttää riittävää kielitaitoa alan kirjallisuuden ymmärtämiseksi, alan jatkuvaa seuraamista ja itsensä kehittämistä sekä organisointi- ja esimiestaitoja. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä ja ryhmätyötaitoja. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset myös ajokorttia ja omaa ajoneuvoa. 

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3.500 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää. 

Liitäthän hakemukseesi kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta. Katsomme alkuperäiset todistukset mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 30.5.2019 klo 15.00.

 Työ alkaa:    17.6.2019 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:     Tehtäväkohtainen palkka 3.507,66 €/kk

Työavain:     234321

-------------------------------------------------------

lahti_kuntarekry_copy.jpg

RAKENNUSTARKASTAJA

Haku päättyy: 30.5.2019 klo 15.00               Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 16.5.2019                          Työn luonne: Kokoaikatyö

Tule Lahden kaupungille RAKENNUSTARKASTAJAKSI toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Rakennustarkastajana vastaat rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta sekä rakennusteknisistä laatu- ja kehittämistoimenpiteistä Lahden rakennusvalvonnassa. Toimit valvontainsinöörien esimiehenä. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset lupapäätökset ja hyväksynnät sekä rakennustyön valvontaan liittyvät katselmukset ja tarkastukset sekä rakennusvalvontaviranomaisen viranhaltijoille delegoimat tehtävät. Valvot myös luvattoman rakentamisen ja rakennetun ympäristön hoitoa ja osallistut aktiivisesti rakentamisen yleiseen ohjaukseen ja neuvontaan sekä kaupungin sisäisten ohjausryhmien toimintaan. 

Rakennustarkastajana saat erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa rakennusalan keskeisenä toimijana niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin rakennusalan viranomaisohjaukseen ja käytännön neuvontatyöhön. Valmiiden prosessien ja modernien työkalujen ympäröimänä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alamme tähdistöä auttamaan vuosittain satoja työmaita rakentamaan uutta tai korjaamaan vanhaa niin, että kukaan kuntalainen tai naapuruston asukas ei koe työmaita vaivaksi. Työpanoksesi ansiosta Lahdessa voi jatkossakin elää turvallisessa ja terveellisessä ympäristössä. Toimintasi tuloksia tullaan seuraamaan valtakunnallisesti suurella mielenkiinnolla. 

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Rakennustarkastajana työskentelet yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaamme hoidetaan 16 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen ja käytössämme on Trimble Locus -rakennusvalvontaohjelma. 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkinto. Arvostamme laaja-alaista kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit selkeästi ja asiantuntevasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia. 

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Voit esittää myös palkkatoivomuksen. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Liitäthän hakemukseesi kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta. Katsomme alkuperäiset todistukset mahdollisessa haastattelussa. 

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 30.5.2019 klo 15.00.  

Työ alkaa:    1.9.2019 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:     Hakija voi esittää palkkatoivomuksen

Työavain:     234319

---------------------------------------------------

lahti_kuntarekry_copy.jpg

VALVONTAMESTARI

Haku päättyy: 30.5.2019 klo 15.00               Työsuhteen kesto: Määräaikainen

Ilmoitus jätetty: 16.5.2019                          Työn luonne: Kokoaikatyö

Kiinteistöverotuksen pohjatietojen tarkastaminen ja korjaaminen on käynnissä useissa kunnissa, niin myös meillä Lahdessa. Osaksi tätä projektia etsimme VALVONTAMESTARIA määräaikaiseen virkasuhteeseen 17.6.2019 - 31.12.2020 väliseksi ajaksi kaupunkimme rakennusvalvontaan. 

Tehtävänäsi on kiinteistöverokartoituksen selvitystyöhön osallistuminen sekä suorittaa siitä rakennusvalvonnalle aiheutuvat toimenpiteet kuten rakennushankkeiden luvittamisen ja niiden rakennustyönaikaisen valvonnan sekä valmistella mahdolliset pakkotoimenpiteet lautakunnan ratkaistavaksi. 

Rakennusvalvonnan yksikkömme on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Valvontamestarina työskentelet yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 16 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen ja käytössämme on Trimble Locus rakennusvalvontaohjelma. 

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva rakennusmestarin tutkinto sekä laaja-alainen kokemus rakennussuunnittelusta ja /tai työmaakokemus. Viran hoitaminen edellyttää hyvää neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Valvontamestarina olet paljon kanssakäymisissä erilaisten ihmisten kanssa, joten tarvitset työssäsi myös esiintymisvarmuutta, hyviä viestintätaitoja sekä ajantasaisia IT-taitoja. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset myös ajokorttia ja omaa ajoneuvoa. 

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan, ja tehtäväkohtainen palkka on 3240 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää. 

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 30.5.2019 klo 15.00.  

Työ alkaa:    17.6.2019 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:     Tehtäväkohtainen palkka 3.240 €/kk

Työavain:     229573

-------------------------------------------------------------

Lisätietoja kaikista kolmesta tehtävästä:

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen

markku.sivonen@lahti.fi

050 383 6486

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi? 

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä. 

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Suomen johtavana ympäristökaupunkina Lahti tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan. 

Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi