Avoimia työpaikkoja


HELSINKI_Tunnus_MUSTA.pngTule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen rakennusvalvontaan

Arkkitehtia

Tehtäviisi kuuluu kaikkien vaativuusluokien korjaus- ja uudisrakentamista koskevien hankkeiden ohjaus ja lupakäsittely. Toimit myös päättäjänä käsittelemissäsi uudisrakentamishankkeissa 3000kem saakka sekä korjausrakentamishankkeissa. Tehtävä sisältää asiantuntijatyön lisäksi myös asiakaspalvelua. Työ vaikuttaa suoraan kaikille yhteisen kaupunkiympäristön laatuun.

Työssä tarvitaan syvällistä ja laaja-alaista rakennussuunnittelun, kaavoituksen, rakennussuojelukysymysten ja rakennuslainsäädännön tuntemusta sekä kykyä niiden soveltamiseen käytännössä.

Tarjoamme sinulle osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Upouusi Kaupunkiympäristötalo on vastikään valmistunut hyvien kulkuyhteyksien varrelle Kalasatamaan, ja työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Edistämme Helsingin kaupungilla henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Arkkitehdin tai vastaava ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Riittävää kokemusta rakennussuunnittelusta ja/tai muista rakennusvalvontatehtäviin perehdyttävistä töistä.

Lue lisää ja hae paikkaa (helsinkirekry) »

 30.11.2020 klo 16:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tiimipäällikkö Ulla Vahtera 09-310 26324 (maanantaisin ja torstaisin klo 10-12) ulla.vahtera@hel.fi
Yksikön päällikkö Salla Mustonen 09-310 26445 (torstaisin klo 10-12) salla.t.mustonen@hel.fi------------------------------------------------------------------------------------------

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi 
Työpaikkailmoituksen julkaisemisesta veloitamme 300 €/ilmoitus (alv. 0 %). Lähetämme kaikille RTY:n jäsenille erillisen tiedotteen aina, kun uusi työpaikkailmoitus on julkaistu.