Avoimia työpaikkoja

Hyvinkaa_ilmakuva-logolla.jpgHyvinkään kaupunki hakee 

Rakennustarkastajaa 

määräaikaiseen virkaan 9.8.2021 – 31.12.2022 

Rakennustarkastajana pääset mukaamme edelläkävijöiden joukkoon, kun rakennusvalvonnan tehtäviä kehitetään. Hyvinkään rakennusvalvonta kuuluu alan edelläkävijöihin sähköisessä asioinnissa ja tietomallipohjaisen suunnittelun hyödyntämisessä lupa- ja valvontaprosessissa. Teemme kiinteästi yhteistyötä Järvenpään kaupungin rakennusvalvonnan kanssa. Käytössämme on sähköinen lupajärjestelmä (lupapiste.fi). 

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat rakennustyön aikaiset tehtävät; työmaalla suoritettavat viranomaiskatselmukset, työnjohtajien hyväksyntä, rakennetun ympäristön valvontaan liittyvät viranomaistehtävät sekä toiminta katselmustiimin jäsenenä. Työhön kuuluu asiakkaiden ohjaamista ja neuvontaa. Työtä tehdään sekä Hyvinkään, että Järvenpään rakennusvalvonnassa kaupunkien välisen yhteistyösopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on MRA 4.3 § mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto. Lisäksi tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja/tai rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Aiempi kokemus rakennustarkastajan työstä katsotaan eduksi. Viran kelpoisuuden täyttää myös MRA 108 § siirtymäsäännöksen mukaisesti ennen asetuksen voimaantuloa rakennustarkastajan virkaan nimitetty henkilö tai henkilö, joka täyttää aikaisemman asetuksen 158 a §:ssä rakennustarkastajalle säädetyt kelpoisuusvaatimukset. 

Arvostamme hyvää yhteistyö- ja asiakaspalveluosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Viran hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, atk-valmiuksia ja oman auton käyttöä. Viranhoitoalueena on Hyvinkään sekä Järvenpään kaupungit.

Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi sinua odottaa osaava ja mukava työyhteisö. Tervetuloa joukkoomme! 

Lue lisää ja hae tehtävää (Kuntarekry) »
Hakuaika päättyy 30.7.2021 klo 15.00

Lisätietoja tehtävästä antaa lupa- ja tarkastuspäällikkö Taija Karjalainen 2.7. asti. 19.7. jälkeen lisätietoja saa johtavalta rakennustarkastajalta Jouni Vastamäeltä.Parhaiten heidät tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi tai takaisinsoittopalvelun kautta jättämällä soittopyynnön p. 019 459 2021 (valinta: Lupa-asiat ja sen jälkeen henkilön nimellä).

------------------------------------------------------------------------------------------

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi 
Työpaikkailmoituksen julkaisemisesta veloitamme 300 €/ilmoitus (alv. 0 %). Lähetämme kaikille RTY:n jäsenille erillisen tiedotteen aina, kun uusi työpaikkailmoitus on julkaistu.