Ajankohtaista

29.6.2018Hyvää kesää!Lue lisää »29.6.2018Tuusulan rakennusvalvonta etsii rakennustarkastajaaLue lisää »20.6.2018Turvallisuustutkinta Torniossa sijaitsevan elämyspuiston 15.3.2018 kattoromahduksesta valmisLue lisää »27.4.2018Tuore ohje kannustaa esteettömään rakentamiseenLue lisää »27.4.2018TRY:n koulutus uusista palomääräyksistä Helsingissä ja TampereellaLue lisää »26.4.2018Maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistuksen parlamentaarinen seurantaryhmä ja työryhmä asetettuLue lisää »

Avoimia työpaikkoja

Tuusula_logo.png

Tuusulan kunnan rakennusvalvonta etsii

RAKENNUSTARKASTAJAA vakituiseen virkaan.

Rakennustarkastaja ohjaa luvanvaraista rakentamista etukäteisneuvonnalla, tekee tulkinnan luvanvaraisuudesta ja valmistelee lupapäätöksiä sekä toimii johtavan rakennustarkastajan sijaisena tämän ollessa estynyt.

Kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 § 3 mom. mukainen kelpoisuus tai 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys sekä riittävä kokemus rakennussuunnittelun ja rakentamisen toimikentistä. 

Rakennustarkastaja toimii pääasiallisesti lupavalmistelijana. Rakennustarkastajan tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rakentamisen toimikentän kokonaisvaltaista tuntemusta. Arvostamme kokemusta rakennusvalvontatyöstä sekä kunnallisesta päätöksenteosta. Tehtävä edellyttää myös rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta oman työn kehittämiseen sekä kykyä projektien vetämiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä (B-ajokorttia). 

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen palkkaryhmän II mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kk. 

Lisätietoja 1.8.2018 lähtien antaa johtava rakennustarkastaja Johanna Aho, p. 040 314 3592. 

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen sekä mahdollinen palkkatoive

29.8.2018 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi.