Avoimia työpaikkoja

pirkkala_tunnus.PIENI_200x0-is2.jpg

Pirkkalan kunta etsii

Lupainsinööriä

Etsimme lupainsinööriä vakituiseen virkaan 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tule täydentämään osaavaa ja kehittämismyönteistä työyhteisöämme ammattitaitoisella otteellasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja ideoida tulevaisuuden rakennusvalvontapalveluita sekä vahvistaa omaa osaamistasi Viiden tähden kunnassa.

Lupainsinöörin tehtäviin kuuluu lupa-asioiden valmistelu, rakentamisen neuvonta ja muita rakennusvalvonnan tehtäviä. Työ on pääosin toimistotyötä. Tehtävä sijoittuu palvelussuhteen alkaessa on kunnan rakennusvalvontaan ja työpiste sijaitsee Partolan toimipisteessä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoa, tietotekniikan hallintaa, sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa. Arvostamme rakennusalan suunnittelukokemusta sekä tiimityöskentelytaitoja.
Työtehtävien hoito edellyttää ajoittain oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen kelpoisuus).

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.
Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät TS:n mukaisesti.

Lue lisää ja hae paikkaa (Kuntarekry) »

Hakuaika päättyy 17.4.2020 klo 15.00.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi 
Työpaikkailmoituksen julkaisemisesta veloitamme 300 €/ilmoitus (alv. 0 %).
Lähetämme kaikille RTY:n jäsenille erillisen tiedotteen aina, kun uusi työpaikkailmoitus on julkaistu.