Ajankohtaista

20.3.2019RTY:lle uusi johtokunta vuosikokouksessa 13.3.2019Lue lisää »18.3.2019Virkoja auki Tuusulassa ja JyväskylässäLue lisää »23.1.2019Tervetuloa Vantaan Rakennustarkastuspäiville 13. - 15.3.2019!Lue lisää »10.1.2019Opas: Myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten energiatehokkuutta voidaan parantaaLue lisää »15.10.2018Syyskoulutukset jalkautuvat maakuntiin - tervetuloa osallistumaan!Lue lisää »22.8.2018Rakennustyömaiden kosteudenhallinta suurennuslasin alleLue lisää »

Avoimia työpaikkoja

Tuusula_logo.png

Tuusulan kunnan tilapalvelut hakee 

RAKENNUTTAJAA

 Tehtävässä vastaat Tuusulan palveluverkon investointihankkeiden sekä kunnan peruskorjaus- ja perusparannushankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakentamisvaiheista yhdessä käyttäjätoimialojen kanssa. Teet läheistä yhteistyötä tilapalvelun suunnittelutiimin kanssa ja rakennuttajatiimin jäsenenä. Työpaikkasi sijaitsee Hyrylässä, mutta kattaa koko kunnan alueen. 

Tuusulan palveluverkkosuunnitelma sisältää noin 156 M€ edestä uudisrakennushankkeita, joista merkittävimmät ovat isoja koulukampuksia ja päiväkoteja. Lisäksi peruskorjaamme ja perusparannamme olemassa olevaa kiinteistökantaa useilla miljoonilla euroilla vuodessa. Rakennushistoriallisesti arvokkaita kiinteistöjämme, kuten Halosenniemi, Erkkola ja Klaavolan kotiseutumuseo, ylläpidetään vuosikorjauksilla ja kehitetään pitkäjänteisesti.  

Odotamme sinulta kokemusta uusista toteutusmuodoista, näyttöä rakennushankkeiden menestyksellisestä läpiviennistä sekä osaamista konsulttipalveluiden kilpailutuksesta ja ohjaamisesta. Esi- ja hankesuunnittelu, sisäilmasto-ongelmien hoitaminen käytännössä ja rakennushistoriallisten arvokohteiden korjauskokemus luetaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle kunnallisen kiinteistö- ja rakennussektorin näköalapaikkaa Keskeisellä-Uudellamaalla, runsaasti todella mielenkiintoisia työtehtäviä ja haasteita uudisrakentamisen korkealaatuisen ja taloudellisen toteutuksen takaamisessa sekä mukavaa työyhteisöä, jossa tuemme toinen toisiamme.  Painotamme kestävää kehitystä, energiansäästöä ja terveellistä sisäilmastoa sekä olemme kiinnostuneita puun käytöstä julkisessa rakentamisessa. 

Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi DI, arkkitehti, insinööri tai rakennusarkkitehti. Vakinaisen työsuhteen palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Tuusulan tilapalvelut tuottaa, ylläpitää ja kehittää Tuusulan kunnan omistamia kiinteistöjä kunnan omaan käyttöön. Olemme osa kasvu ja ympäristö-toimialuetta ja meitä tilapalvelussa on yhteensä n. 80 työntekijää. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 24.3.2019 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat. 

Lisätietoja tehtävästä antavat tilapalvelupäällikkö Ritva Lappalainen, ritva.lappalainen(at)tuusula.fi, puh.040 314 3550 ja rakennuspäällikkö Esa Koskinen, esa.koskinen(at)tuusula.fi, puh. 040 314 2243.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

jyvaskyla_logo_web_iso.jpg

Tervetuloa joukkoomme Jyväskylän kaupungin rakennusvalvontaan!

Rakennusvalvonnassa työskentelee 20 henkilöä erilaisissa haastavissa asiantuntijatehtävissä.
Avoinna on kolme työpaikkaa:


Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa 

LUPAINSINÖÖRIÄ (energia-asiantuntija) 

uuteen virkaan 1.5.2019 alkaen. 

Lupainsinöörin tehtäviä ovat rakennusvalvonnan lupapäättäjänä toimiminen, ohjaus- ja neuvonta sekä lupiin liittyvien katselmusten suorittaminen ja valvontatehtävät. Erityistehtävänä on asiakkaiden energiaratkaisujen ohjaus- ja neuvonta uudisrakentamis- ja peruskorjaushankkeissa sekä rakennusvalvonnan energia-asiantuntijana toimiminen. 

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on talonrakennusalan AMK -insinöörin tai vastaava aiempi talonrakennusalan insinöörin tutkinto. Talotekniikka-alan lisäkoulutus katsotaan eduksi, 

Tehtävässä menestyminen edellyttää energia-asiantuntijuuteen liittyvää työkokemusta sekä energiatodistuksen laatijan pätevyyttä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Eduksi luetaan maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen ja kokemus asiakaspalvelusta.Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). 

Tehtävä alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hae työpaikkaa »
Hakuaika päättyy 5.4.2019 klo 14.00
 

jyvaskyla_vain_pallo.jpg

LUPAINSINÖÖRIÄ 

avoimeen virkaan 1.5.2019 alkaen. 

Lupainsinöörin tehtäviä ovat rakennusvalvonnan lupapäättäjänä toimiminen, asiakkaiden ohjaus- ja neuvonta sekä lupiin liittyvien katselmusten suorittaminen ja valvontatehtävät. 

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on talonrakennusalan AMK -insinöörin tutkinto tai vastaava aikaisempi rakennusalan insinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto sekä kokemusta rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. 

Eduksi luetaan maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen ja rakennussuunnittelukokemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). 

Tehtävä alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hae työpaikkaa »
Hakuaika päättyy 5.4.2019 klo 14.00
 

jyvaskyla_vain_pallo.jpg

LUPA-ARKKITEHTIA 

avoimeen virkaan 1.5.2019 alkaen. 

Rakennusvalvonnassa työskentelee 20 henkilöä monipuolisissa ja haastavissa asiantuntijatehtävissä. Jyväskylän rakennusvalvonta on saanut positiivista palautetta erityisesti asiakkaiden ennakko-ohjaamisesta ja neuvonnasta ja tätä vahvistaaksemme haemme joukkoomme arkkitehtia. 

Lupa-arkkitehdin tehtävänä on toimia rakennusvalvonnan lupapäättäjänä sekä ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Lisäksi lupa-arkkitehti suorittaa lupiin liittyviä katselmuksia ja valvontatehtäviä. 

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto ja riittävä rakennussuunnittelukokemus. 

Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen ja kokemus asiakaspalvelusta sekä kaavoituksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). 

Tehtävä alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hae työpaikkaa »
Hakuaika päättyy 5.4.2019 klo 14.00
 

 

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka. 

Lisätietoja antavat johtava rakennustarkastaja Raimo Ström 014 266 5204 ja kaupunkikuva-arkkitehti Vesa Kantokoski puh. 014 266 5194. sähköposti etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi 

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi