Avoimia työpaikkoja

Hameenlinna.jpgHämeenlinnan kaupunki etsii

Rakennustarkastajaa

TERVETULOA HÄMEENLINNAAN TÖIHIN!
Hämeenlinna on ihan lähellä, 2/3 suomalaisista asuu 150 km:n säteellä meistä.  Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön.  Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä.  Työn Iloa ja Iloa työhön!  Lue lisää www.hameenlinna.fi/tyopaikat ja hae heti.
Tehtävän alkaminen ja kesto
1.9.2020 tai sopimuksen mukaan, vakinainen
Työyksikkö
Rakennusvalvonta
Kuvaus tehtävästä
Viranomaispalveluihin sijoittuvan kunnan rakennusvalvonnan lupa- ja valvontatehtävät. Tehtäviin voi sisältyä myös muita viranomaispalvelujen tehtäviä.
Kelpoisuusvaatimukset
Soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto 
Arvostettavat ominaisuudet
Kokemus rakennusalalta ja rakennusvalvonnasta ja riittävä kokemus rakennusten suunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen kuuluvista tehtävistä. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomenkielen taito. Sähköisten lupajärjestelmien ja kunnan ympäristönsuojelun tehtävien tuntemus katsotaan eduksi.
Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.
Palkkaus
TS
Koeaika (kuukautta)
6
Lisätietoja               
Rakennusvalvontapäällikkö Juha Henttonen, puh. 050 586 1736, juha.henttonen@hameenlinna.fi, 3.7.2020 asti ja 3.8.2020 jälkeen
Ympäristöjohtaja Juha Lahti, puh. 050 366 2237, juha.a.lahti@hameenlinna.fi
Rakennustarkastaja Anitta Käenniemi, puh. 050 435 7828, anitta.kaenniemi@hameenlinna.fi, 10.7.2020 asti

Haku päättyy 10.8.2020, klo 15:00

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi.  Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi  Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

------------------------------------------------------------------------------------------

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi 
Työpaikkailmoituksen julkaisemisesta veloitamme 300 €/ilmoitus (alv. 0 %). Lähetämme kaikille RTY:n jäsenille erillisen tiedotteen aina, kun uusi työpaikkailmoitus on julkaistu.