Avoimia työpaikkoja

kouvola.1000x0.png

Kouvolan kaupunki hakee

Rakennusvalvontapäällikköä

Tehtävänä on vastata rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien suorittamisesta Kouvolan kaupungin alueella. Rakennusvalvontapalveluiden tuottaminen kuntalaisille, yrityksille ja muille yhteistyötahoille.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan ylempi korkeakoulututkinto (diplomi-insinööri, arkkitehti, insinööri YAMK, rakennusarkkitehti YAMK), riittävä rakennusalan tuntemus ja johtamistaito.

Edellytämme MRL ja MRA sekä rakentamismääräyskokoelman tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa ja riittävää työkokemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta suunnittelutyöstä (ARK, RAK), aikaisempaa rakennusvalvontakokemusta, esimieskokemusta ja kykyä arvioida arkkitehtuurin laatua ja kaupunkikuvaa.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän erittäin motivoituneessa ja reipashenkisessä noin 15 hengen työyhteisössä.

Palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, ammattialalisästä ja henkilökohtaisesta lisästä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää ja hae tehtävää (Kuntarekry) »

Lisätietoja:
Tekninen johtaja Hannu Tylli, hannu.tylli(at)kouvola.fi, puh. 02061 58570.

----------------------------------------------------------------

orivesi_logo.jpg

Oriveden kaupunki hakee

Rakennustarkastajaa

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen nykyisen viranhaltijan jäädessä eläkkeelle.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Rakennustarkastajan viran tehtävät koostuvat maankäyttö- ja rakennuslain määrittelemistä kunnan rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä. Rakennustarkastajan tehtävänä on johtaa ja kehittää rakennusvalvonnan toimintaa lupamenettelyssä, rakentamisessa ja rakennetun ympäristön valvonnassa. Viran hoito edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäasetuksen mukainen tutkinto ja lisäksi riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä (MRA 4§).

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä aloitteellisuutta, hyvää tietotekniikan hallintaa, valmiutta yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn sekä halua kehittyä työtehtävissään.

Hakijalle on eduksi kokemus esimiestyöstä, kokemus kunnallishallinnosta sekä maankäytön, kaavoituksen ja ympäristötoimen tehtäväalueiden tuntemus.

Viran palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valittavan on toimitettava Työterveys Pirte Oy:n todistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen alkamista. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Orivedellä on käytössä sähköinen lupajärjestelmä (lupapiste.fi) ja sähköinen arkistointi. Ohjelmistoina meillä on käytössä Arcmap -paikkatieto-ohjelmisto sekä KuntaNet -kuntarekisteri.

Lue lisää ja hae tehtävää (Kuntarekry) »

Hakuaika päättyy 10.3.2021 klo 15.00.

Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia.

Lisätietoja virasta antaa tekninen johtaja Antti Jortikka, puh. 040 133 9247, sähköposti: antti.jortikka@orivesi.fi


Orivesi on 9 000 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.

www.orivesi.fi

------------------------------------------------------------------

espoo_rekry_2020.png

Espoon kaupunki hakee

Lupainsinööriä

rakennusvalvonnan tekniseen yksikköön.

Haluaisitko hyödyntää osaamisesi ja kokemuksesi uudella tavalla ja aidosti vaikuttaa rakentamisen laatuun? Pidätkö itsenäisestä työstä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa? Haluatko mahdollisuuden seurata alasi kehittymistä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Espoon rakennusvalvonnan lupainsinöörinä pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Työ on erittäin monipuolista. Valvomme hankkeita pientaloista suuriin liikekeskuksiin ja pääset seuraamaan miten ne etenevät luonnosvaiheista valmiiksi. Työssäsi ja PKS-yhteistyön avulla näet koko alan teknisen kehityksen. Virka on vakituinen ja sijoittuu tekniseen yksikköön.

Tehtävässä huolehdit oman alasi suunnittelun ja rakentamisen viranomaisvalvonnasta, valmistelet ja teet lupapäätökset oman vastuualueesi rakennusluvista sekä teet päätöksiä työnjohtajista. Toimit myös alueryhmän ja jatkuvan valvonnan teknisenä asiantuntijana.

Tehtäväkokonaisuutta voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Rakennusalan suunnittelu- tai työmaakokemusta.

Arvostamme kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää tietotekniikan hallintaa sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taidon.

Lue lisää ja hae tehtävää (Kuntarekry) »

Hakuaika päättyy 12.3.2021 klo 15.45

Rakennusvalvontakeskus huolehtii rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä valvomalla rakentamista koskevien säännösten noudattamista. Keskus ohjaa ja neuvoo rakentamisessa, sekä edistää laadukkaan ja kestävän rakennuskannan ja viihtyisän ympäristön syntymistä. Keskus käsittelee rakentamista koskevat luvat ja valvoo rakentamista, rakennettua ympäristöä ja kaupunkikuvaa.


Tehtävästä lisätietoja antaa:

Rakennepäällikkö Kari Pajanne, p. 09 816 26640, kari.pajanne@espoo.fi

---------------------------------------------------------------------

asikkala_2.1600x0.png

Asikkalan kunta hakee

Ympäristönsuojelusihteeriä sekä
toista rakennustarkastajaa

Asikkalassa tarjoamme viihtyisän työympäristön Päijänteen rannalla, rikkaassa luonnossa. Täällä odottavat mukava työyhteisö ja osaavat työkaverit uusia viranhaltijoita.

Ympäristönsuojelusihteeri vastaa itsenäisesti ympäristönsuojelulainsäädännön mukaan kunnalle kuuluvista lupa- ja valvontaviranomaistehtävistä.

Toisen rakennustarkastajan virka on uusi ja tehtävänä on mm. rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittelyä, asiakaspalvelua ja neuvontaa.

Lue lisää (Kuntarekry) ja hae ympäristönsuojelusihteerin tehtävää »  

Lue lisää (Kuntarekry) ja hae toisen rakennustarkastajan tehtävää »

Hakuaika kumpaankin tehtävään päättyy 5.3.2021 klo 14.00

------------------------------------------------------------------------------------------
Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi 
Työpaikkailmoituksen julkaisemisesta veloitamme 300 €/ilmoitus (alv. 0 %). Lähetämme kaikille RTY:n jäsenille erillisen tiedotteen aina, kun uusi työpaikkailmoitus on julkaistu.