Ajankohtaista

24.5.2017Avoimia työpaikkoja Mikkelissä ja JyväskylässäLue lisää »23.5.2017Kansainvalinen korkean rakentamisen seminaari 27.6. OtaniemessäLue lisää »12.5.2017Muutos asetukseen rakennuksen energiatehokkuuden parantamisesta korjaus- ja muutostöissäLue lisää »28.4.2017Kaavoituksen ja rakentamisen sääntelyä keventävä laki voimaan 1.5Lue lisää »30.3.2017Valtakunnallinen kosteudenhallintamalli esillä YLE:n uutisissaLue lisää »18.3.2017RTY:n puheenjohtajaksi Pekka Seppälä OulustaLue lisää »


Avoimia työpaikkoja

Mikkelin_kaupunki_tekstilogo_RGB_vaaka_3.jpg

Mikkelin kaupunki hakee kahta rakennustarkastajaa vakinaiseen virkaan.

Haku päättyy:  6.7.2017 klo 15:00
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Rakennustarkastajan keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat lakisääteiset rakennusvalvontatehtävät mm. lupa-asioiden valmistelu, aloituskokousten ja katselmusten sekä tarkastusten suorittaminen, asiakasneuvonta ja ohjaus rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä rakennetun ympäristön valvonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan insinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta rakentamiseen liittyvistä tehtävistä.

Viran hoito edellyttää hyvää tietotekniikan hallintaa ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Eduksi katsotaan kokemus rakennus- ja/tai rakennesuunnittelutehtävistä. Viranhoito vaatii oman auton käyttöä. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 36,75 h/vko.   

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. 

Virkasuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. 

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.mikkeli.fi/rekry 

Työ alkaa: 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus: Kunnallisen teknisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Työavain: 137075

Yhteystiedot
johtava rakennustarkastaja Sari Valjakka, p. 044 794 2620, sari.valjakka(at)mikkeli.fi tai hallintopäällikkö Juha Ruuth p. 044 794 2622, juha.ruuth(at)mikkeli.fi.
Tekninen tuki hakemuksen jättämiseen p. 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15)

Haastattelut pidetään elokuussa erikseen sovittuna ajankohtana.

Työnantajakuvaus
Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jyvaskyla_logo_web_iso.jpg

Tule töihin Jyväskylän kaupungin rakennusvalvontaan! 

Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa LVI-INSINÖÖRIÄ sekä LUPAINSINÖÖRIÄ 

vakituisiin virkoihin.

 jyvaskyla_vain_pallo.jpg

LVI-insinöörin ensisijaisena tehtävänä on toimia lupapäättäjänä rakennusvalvonnan LVI-erityisalan lupa-asioissa sekä ohjaus- ja neuvontatehtävät. 

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on LVI-insinöörin (AMK) tai vastaava aiempi tutkinto. 

Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen, kokemus LVI-alan suunnittelu- ja työnjohtotehtävistä sekä energiamääräysten tuntemus.

jyvaskyla_vain_pallo.jpg

Lupainsinöörin ensisijaisena tehtävänä on toimia rakennusvalvonnan lupapäättäjänä sekä ohjaus- ja neuvontatehtävät. 

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on talonrakennusalan AMK -insinöörin tai vastaava aiempi tutkinto. 

Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen, kokemus rakennussuunnittelutehtävistä sekä energiamääräysten tuntemus. 

lpoisuusvaatimuksena virkaan on LVI-insinöörin (AMK) tai vastaava aiempi tutkinto. 

Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen, kokemus LVI-alan suunnittelu- ja työnjohtotehtävistä sekä energiamääräysten tuntemus.

jyvaskyla_vain_pallo.jpg

Tehtävissä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. 

Tehtävien hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Palvelussuhteiden ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. 

Tehtävät alkavat 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Virkaan valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Todistus pyritään katsomaan jo haastattelun yhteydessä. 

Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/avoimet_tyopaikat.
Hakuaika päättyy torstaina 15.6.2017 klo 14.00. 

Organisaation kuvaus 

Noin 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea! 

__________________________________________________________________________________

Voit lähettää työpaikkailmoituksen sara.keravuori@rty.inet.fi.