Rakennustarkastuspäivät Porissa maaliskuussa 2021

Porin Rakennustarkastuspäivät siirretään maaliskuulle 2021

Rakennustarkastusyhdistyksen johtokunta päätti kokouksessaan tänään 14.8. siirtää Porin Rakennustarkastuspäivät pidettäväksi ensi vuoden maaliskuussa. Nopeasti heikentyneen koronapandemiatilanteen vuoksi turvallista osallistumista ei enää ole mahdollista järjestää syyskuussa.

Uusia alustava ajankohta on 10.-12.3.2021. Varaa aika kalenteristasi jo nyt!

Rakennustarkastuspäiville jo ilmoittautuneiden ei tarvitse perua ilmoittautumisiaan.
Sokos Hotel Vaakunalle ja Scandic Porille on ilmoitettu tilaisuuden siirtymisestä, mutta huonevarauksia tehneiden tulee perua omat varauksensa hotelleista.
Hotellien yhteystiedot löydät alta

Koulutusta on tälle syksylle kuitenkin luvassa: syyskuussa järjestämme lakiasioita käsittelevän webinaarin ja Syyspäivät toteutetaan lokakuun lopusta alkaen viidellä paikkakunnalla.

Lähetämme kaikille Porin päiville ilmoittautuneille ja RTY:n jäsenille lisätietoa ensi viikon alussa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rakennustarkastuspäiville tullaan järjestämään myös etäosallistumismahdollisuus, josta tiedotamme tarkemmin mahdollisimman pian.

Koronavirustilanne otetaan tarkasti huomioon kaikissa päivien järjestelyissä, jotta osallistuminen on mahdollisimman turvallista.

Teemana Porissa ovat tulevaisuuden haasteet, rakentamisen laatu ja paloturvallisuus. Juontajana toimii tuttuun tapaan rakennusalan viestinnän asiantuntija Juha Salmi.

Huomioithan, että maaliskuulle suunnitelluille päiville tehty ilmoittautuminen ei ole enää voimassa syksylle, vaan sinun on ilmoittauduttava uudelleen.

Keskiviikkoiltana juhlitaan Cygnaeuksen ruokapalvelukeskuksessa, jonka ruokatarjoiluista vastaa suositun Ravintola Buccon keittiömestari Jani Lehtinen. Bändinä toimii Mikael & The Hombres.

Porin kaupungin vastaanotto pidetään torstai-iltana tunnelmallisella kaupungintalolla.

Kiertoajelut

Porin rakennusvalvonta järjestää torstai-iltapäivänä kolme kiertoajelua:
1.    Noormarkun ruukki
2.    Tahkoluodon merituulipuisto
3.    Kivipori ja Satakunnan museo.

Osallistumismaksu (alv 0 %)
RTY:n jäsenet sekä lautakuntien jäsenet 780 euroa
Ei jäsenet 830 euroa
Samasta kunnasta osallistuvista joka neljäs hintaan 560 euroa.
Eläkeläisjäsenille tarjoushinta 200 euroa.

Varaa majoitus
Osanottajat varaavat itse majoituksen. Huonekiintiöt on varattu seuraavasti:

Scandic Pori
Standard-huone 92 €/1hh/vrk ja 56 €/hlö/2hh/vrk
Superior-huone 132 €/1hh/vrk ja 76 €/hlö/2hh/vrk
Varaukset netistä https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BRAK160920 tai
Scandic Porista puh. 02 624 900.

Original Sokos Hotel Vaakuna Pori
Standard-huone 128 €/1hh/vrk ja 74 €/hlö/2hh/vrk  (lisävuode 20 €/vrk)
Superior-huone 153 €/1hh/vrk ja 86,50/hlö/2hh/vrk  (lisävuode 20 €/vrk)
Varaukset https://www.sokoshotels.fi/ varauskoodilla BRTY2020 tai suoraan Vaakunan myyntipalvelusta sales.pori@sokoshotels.fi puh. 029 004 2002.

Molemmista hotelleista on varattu jonkin verran huoneita jo tiistaina 15.9. saapuville.

Tule päivittämään tietosi ja vaihtamaan kokemuksia kollegoiden kanssa!

Olemme varanneet Promenadikeskuksen aulasta tilaa myös näytteilleasettajille.Lisätietoja Sara Keravuori 09 3232223 tai etunimi.sukunimi@rty.inet.fi.