Rakennustarkastuspäivät Porissa syyskuussa 2021

Porin Rakennustarkastuspäivät siirretään syyskuulle 2021

RTY:n johtokunta on päättänyt siirtää Porin Rakennustarkastuspäivät syksyyn. Päivät järjestetään syyskuussa, mikäli se koronatilanne huomioiden on turvallista.

Uusia ajankohta on 8. - 10.9.2021. Varaa aika kalenteristasi jo nyt!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rakennustarkastuspäiville tullaan järjestämään myös etäosallistumismahdollisuus, josta tiedotamme tarkemmin mahdollisimman pian.

Koronavirustilanne otetaan tarkasti huomioon kaikissa päivien järjestelyissä, jotta osallistuminen on mahdollisimman turvallista.

Teemana Porissa ovat tulevaisuuden haasteet, rakentamisen laatu ja paloturvallisuus. Juontajana toimii tuttuun tapaan rakennusalan viestinnän asiantuntija Juha Salmi.

Huomioithan, että maaliskuulle suunnitelluille päiville tehty ilmoittautuminen ei ole enää voimassa syksylle, vaan sinun on ilmoittauduttava uudelleen.

Keskiviikkoiltana juhlitaan Cygnaeuksen ruokapalvelukeskuksessa, jonka ruokatarjoiluista vastaa suositun Ravintola Buccon keittiömestari Jani Lehtinen. Bändinä toimii Mikael & The Hombres.

Porin kaupungin vastaanotto pidetään torstai-iltana tunnelmallisella kaupungintalolla.

Kiertoajelut

Porin rakennusvalvonta järjestää torstai-iltapäivänä kolme kiertoajelua:
1.    Noormarkun ruukki
2.    Tahkoluodon merituulipuisto
3.    Kivipori ja Satakunnan museo.

Osallistumismaksu (alv 0 %)
RTY:n jäsenet sekä lautakuntien jäsenet 780 euroa
Ei jäsenet 830 euroa
Samasta kunnasta osallistuvista joka neljäs hintaan 560 euroa.
Eläkeläisjäsenille tarjoushinta 200 euroa.

Varaa majoitus
Osanottajat varaavat itse majoituksen. Huonekiintiöt on varattu seuraavasti:

Scandic Pori
Standard-huone 92 €/1hh/vrk ja 56 €/hlö/2hh/vrk
Superior-huone 132 €/1hh/vrk ja 76 €/hlö/2hh/vrk
Varaukset netistä https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BRAK160920 tai
Scandic Porista puh. 02 624 900.

Original Sokos Hotel Vaakuna Pori
Standard-huone 128 €/1hh/vrk ja 74 €/hlö/2hh/vrk  (lisävuode 20 €/vrk)
Superior-huone 153 €/1hh/vrk ja 86,50/hlö/2hh/vrk  (lisävuode 20 €/vrk)
Varaukset https://www.sokoshotels.fi/ varauskoodilla BRTY2020 tai suoraan Vaakunan myyntipalvelusta sales.pori@sokoshotels.fi puh. 029 004 2002.

Molemmista hotelleista on varattu jonkin verran huoneita jo tiistaina saapuville.

Tule päivittämään tietosi ja vaihtamaan kokemuksia kollegoiden kanssa!

Olemme varanneet Promenadikeskuksen aulasta tilaa myös näytteilleasettajille.Lisätietoja Sara Keravuori 09 3232223 tai etunimi.sukunimi@rty.inet.fi.